Stap 3: Maak een account

Dit is de derde stap van je eerste crypto investering. Je bent nu klaar om een account aan te maken.

Afhankelijk van welke exchange je in de vorige stap hebt gekozen, ga je nu een account aanmaken. Bij vrijwel elke website zul je gevraagd worden voor een tweede authenticatiemethode naast je wachtwoord. Dit is bedoeld om het hackers nog moeilijker te maken. Hierbij kun je kiezen uit SMS en een app als Google Authenticator. Een authenticator app is vaak veiliger dan SMS.

 

LiteBit

Klik hier om een account aan te maken op LiteBit. Om crypto te kopen of verkopen op LiteBit moet je je verifiëren door een foto te uploaden van je ID-kaart of rijbewijs. Volg de stappen op het scherm om een account aan te maken.

 

BTCDirect

BTCDirect (affiliate). Om crypto te kopen of verkopen op BTCDirect moet je je verifiëren door een foto te uploaden van je ID-kaart of rijbewijs. Volg de stappen op het scherm om een account aan te maken.

 

Binance

Klik hier om een account aan te maken op Binance. Bij Binance is identiteitsverificatie niet verplicht maar het wordt wel aangeraden. Daarnaast kun je zonder verificatie dagelijks maar een klein bedrag aan crypto kopen. Volg de stappen op het scherm om een account aan te maken.

 

Coinbase

Coinbase (affiliate). Bij Coinbase is het ook verplicht om je identiteit te verifiëren. Volg de stappen op het scherm om een account aan te maken.

 

Wanneer het is gelukt een account aan te maken op je platform naar keuze, kun je door naar stap 4: de aankoop van je eerste cryptomunt.

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief