Stap 5: Beheer je portfolio

Het is belangrijk om een goed overzicht te hebben van je cryptomunten.

Als je meerdere cryptomunten koopt of via meerdere websites koopt, kan je al snel het overzicht over je investering verliezen. Daarom zijn er portfolio-apps. Deze apps kun je downloaden op je telefoon en die geven je een volledig overzicht van wat je totale investering waard is. Daarnaast kun je altijd terugkijken wanneer je wat hebt gekocht en op welke exchange. De twee meest bekende portfolio-apps zijn Delta en Blockfolio. Deze apps bieden je ook de mogelijkheid om te verbinden met Binance of Coinbase zodat je zelf niets handmatig hoeft in te voeren. Beide apps staan goed bekend, maar het nadeel met Blockfolio is dat het soms erg traag kan zijn als er veel verkeer is (bijvoorbeeld als de prijs van Bitcoin ineens heel snel stijgt).

Delta

Download Delta voor iOS of Android. Uitgebreide uitleg om je Binance account te koppelen vind je hier. Uitleg om je Coinbase account te koppelen vind je hier. Als je je exchange hebt gekoppeld met Delta, krijg je een overzicht van je portfolio. In de app heb je onderin een menu met 5 knoppen. De eerste geeft een overzicht van alle cryptomunten. De tweede geeft een overzicht van de cryptomunten die je volgt (deze hebben een sterretje). De middelste knop (een driehoek) is je portfolio, hier kun je zien hoeveel je investering waard is en hoeveel het omhoog of omlaag is gegaan in de afgelopen dag, week, maand, etc. De vierde knop geeft een overzicht van het laatste nieuws en onder de laatste knop vind je je notificaties.

Delta App

Blockfolio

Download Blockfolio voor iOS of Android. Uitgebreide uitleg om je Binance account te koppelen vind je hier. Uitleg om je Coinbase account te koppelen vind je hier. Als je je exchange hebt gekoppeld met Blockfolio, krijg je een overzicht van je portfolio. In de app heb je onderin een menu met 5 knoppen. De eerste (Home) geeft een overzicht van je portfolio en hoeveel deze op dit moment waard is. De tweede knop (Signal) bevat de laatste berichten van teams die aan cryptomunten werken. Met de middelste knop kun je een exchange of cryptomunt toevoegen aan je portfolio. De vierde knop (News) geeft een overzicht van het laatste nieuws en onder de laatste knop (Markets) vind je een overzicht van alle cryptomunten en hun prijs.

Blockfolio App

Als je klaar bent met het aanmaken van je portfolio, kun je door naar stap 6.

Ontvang Onze Nieuwsbrief